Zus van de Haas - Evenementenlocatie

Bedrijf
Zus van de Haas
Contact
http://www.bontehaas.com/zus
Locatie
Wateringen
 
0174-292377
Branch
Eventlocatie
 
info@bontehaas.nl
Stijl
Huiselijk - informeel
Interview met
Jasper
Sinds
2013

Gelegen aan de oever van de Zweth biedt de Zus van de Haas u een sfeervolle locatie in gemoedelijke ambiance. Met een combinatie van fietsers, langsvarende boten, de groene polder en kassen is het de ideale locatie voor uw bruiloftsfeest. Sinds april 2013 is de Zus van de Haas onderdeel geworden van de Bonte Haas, een plek voor lekker eten en/of drinken samen met familie en vrienden.

Jasper regelt de feesten en evenementen - jullie contactpersoon

Zelf getrouwd?

Nee

Wat betekent trouwen voor jou?

Goed feest, goed eten, gezelligheid

Niet Moeilijk

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Heb ik niet echt, maar wat er veel wordt gedraaid of live gespeeld; Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij

Wat zou je zelf willen op je eigen trouwdag?

Een informeel samenzijn. Lekker feest met goed eten en drinken. Zoals ik tegen de bruidsparen zeg; Hou het simpel!

Heerlijk, eenvoudig, goed eten

Vlees en of Vis uiteraard volop streekproducten

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Er is keuze genoeg

Een dag om nooit te vergeten.. Ziet u het voor u? U komt met uw geliefde aan per sloep en meert aan bij de Zus van de Haas om te worden verwelkomt door uw familie en vrienden. De prachtig gedecoreerde bruidstaart staat al klaar evenals de champagne. Bij ons kunt u de ceremonie met uw gasten in alle beslotenheid delen. Geniet u liever van een heerlijk diner of buffet samen met uw dierbaarste familie en vrienden? Of wilt u ’s avonds de liefde vieren met een goede DJ of live-artiest? Ook dit kan in de Zus van de Haas! Van trouwen op locatie tot receptie alles is mogelijk om u de dag van uw leven te bezorgen met de juiste zorg voor uw gasten!

In een persoonlijk gesprek bespreken we de mogelijkheden. We bieden geen vaste pakketten waardoor we een offerte op maat kunnen maken. Natuurlijk bieden we graag een compleet plaatje. Van trouwen op het terras, borrel, BBQ of buffet en natuurlijk een top feest. We hebben een lijst met leveranciers met wie we graag samen werken. We denken dus graag met jullie mee. Van Dj of Band, tot aankleding van de locatie. Uniek omdat we aan het water zitten is het een mogelijkheid om aan te komen met een sloep boot of weg te varen na afsluiting van het feest. Binnen en buiten bieden we aan als event locatie en doordat we in een natuurrijk gebied zitten kun je in alle rust foto's maken rondom de Bonte Haas terwijl we de gasten nog een heerlijk drankje aanbieden. Zus van de Haas is een onderdeel van De Bonte Haas, de Bonte Haas bestaat al 17 jaar onder leiding van Marleen en Koos. Er ligt hier een hoop geschiedenis!

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Nuchter en gastvrij. We blijven onszelf en staan daardoor dicht bij ons concept. We hebben de ervaring. Ouderwetse gezelligheid, alles op een locatie. We letten op kwaliteit. Werken op maat en bieden dus diverse diensten. Van 0 (we hebben een leuke speeltuin voor de jongste) tot 100, van Fred van Leer tot de oudste stamgast. We verwelkomen iedereen voor goed eten, lekker drankje en een goed gesprek.

Trouwen in jullie eigen bonte huis euh haas.... :)

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Informeel - gastvrij - aan de keukentafel - huiselijk - alles op 1 locatie - kindvriendelijk - aan het water - goed eten - ouderwetse gezelligheid

maak er elke dag een feest van.

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Readers van artiesten, daar zijn we te nuchter voor.

Stukjes tijdens een feest kunnen soms wel leuk zijn, maar we hebben een keer een ABC-tje gehad die bijna 1,5 uur duurder..... & We hebben wel eens meegemaakt dat het bruidspaar hier voor de deur stond klaar om hun ceremonie met vrienden en familie te delen. Alleen was er wat mis gegaan met de uitnodigingen, waardoor de gasten een dag te laat waren ;)

Van cadeautafel op de bruiloft tot.....

... babyborrel, voor de komende jaren verzorgt de Zus van de Haas jullie feest!

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Plan niet teveel op 1 dag!! Genieten kan het beste als je niet een te druk programma heb en tijd heb om te kletsen, eten en dansen met je gasten.