Wato Events - Vrijgezellenfeest

Bedrijf
Wato Events
Contact
http://www.wato-events.nl/
Locatie
Breez 's-Gravenzande
 
0174 700228
Branch
Vrijgezellenfeesten
 
info@wato-events.nl
Stijl
Sportief
Interview met
Leon
Sinds
2010

Als je gaat trouwen denk je ook gelijk aan een vrijgezellenfeest. De voorbereiding naar de bruiloft toe. Een band opbouwen met gasten, oude bekende, nieuwe vrienden. Samen een mooie dag vooraf aan de bruiloft vieren op de laatste momenten van het vrijgezellen bestaan. Wato Events verzorgt sportieve strandactiviteiten langs de gehele Westlandse kust. Zon, zee en strand, de perfecte ingrediënten voor een top dag

Zelf getrouwd?

nee

Wat betekent trouwen voor jou?

In een woord: Samenhorigheid. Vrienden en familie die samen een gezellig feest vieren.

Vrijgezellenfeest voor de dames en de heren

Wat is je favoriete wedding/ love song?

How long will I Love you / Elly Golding

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Een ruime keuze in sport en spel activiteit voor groepen, mannen en vrouwen, jong en oud. Blow karten tot een Cocktail workshop. Een Escaperoom tot Expeditie Robinson. Over 25 verschillende activiteiten allemaal met uitzicht op zee. We bieden alles compleet aan. Lunch, BBQ, drinken en activiteiten. We organiseren dit vanuit onze eigen strandpaviljoen Beachclub Breez. Een uitgebreide keuken voor ontbijt, brunch, lunch en diner, een gezellige bediening en een fantastisch uitzicht over strand, zee en duinen. Uiteraard beschikken we bij Beachclub Breez ook over alle faciliteiten voor een onovertroffen Westlandse beach barbecue. De combinatie van sportieve strandactiviteiten en uitgebreide horeca is uniek in het Westland.

Op zoek naar een Sportief uitje...?

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

We denken mee en zijn flexibel. Zon of regen, een vrijgezellenfeest bij ons kan altijd doorgaan. We bieden een apart privé terras waar je heerlijk kunt lunchen of BBQ-en een drankje drinken en het start plateau voor je activiteit op het strand of in de zee. Vaak bestaat een vrijgezellenfeest uit verschillende groepen vrienden. Tijdens een activiteit proberen we samenhorigheid erin te brengen. Teambilding als je wil. Soms komt daar best wat onderlinge competitie bij kijken en maakt het extra spannend! Kwaliteit, veiligheid en professionaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Daarom zijn wij lid van brancheorganisatie VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland). VeBON-leden werken volgens een TÜV-gecertificeerd veiligheidssysteem en hebben oog voor natuur en milieu. Daarnaast werken ze met gekwalificeerde instructeurs en goed onderhouden materialen en attributen.

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Uitzicht op zee > Privé terras bij strand paviljoen Breez

Meedenken - Sportief - Vrijgezellenfeest - Strand - Samenhorigheid - Gezelligheid - Flexibel - Actief - Spel - Zee - Compleet - BBQ

Blowkarten, snel over het strand!

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

De strijd die ontstaat binnen in een vriendengroep, door het spelelement worden de deelnemers soms goed fanatiek. Erg leuk om te zien, vooral bij de activiteit Shoot Out, waarbij er met pijl en boog geschoten mag worden op, vaak, de vrijgezel. De meeste vrijgezellen komen ook vaak verkleed aan, de raarste kostuums hebben we al voorbij zien komen. We hebben wel eens twee vrijgezellenfeesten tegelijk gehad. Een mannengroep en een vrouwengroep. Dat werd wel heel gezellig!

Alles wat leuk is

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Wil je een compleet vrijgezellenfeest van begon tot eind, kom naar ons, wij helpen je en maken het waar! We kunnen ook vervoer verzorgen voor je afterparty bij The Crazy Piano`s.

Ook bij slecht weer kun je activiteiten doen aan het strand, hou ons dus zeker in gedachten. In de wintermaanden als Breez er niet staat kunnen we nog steeds een compleet vrijgezellenfeest voor je organiseren. Zoals bij Zomertijd of the Coast.