Sandra van Uffelen - Bruidsmakeup & Bruidskapsel

Bedrijf
Sandra van Uffelen Visagie & Haarstyling
Contact
http://www.sandravanuffelen.nl/
Locatie
De Lier
 
0641251179
Branch
Bruidsmake-up - Bruidskapsel
 
info@sandravanuffelen.nl
Stijl
Natuurlijk
Interview met
Sandra
Sinds
2008

Jóuw persoonlijkheid en ‘je fantastisch mooi voelen op de-grote-dag’ staat bij mij voorop als het gaat om make-up en haarstyling voor bruiden. Door middel van een proefmake-up en -kapsel komen we samen tot een creatief resultaat dat helemaal bij jou past en op je bruiloft tot de late uurtjes mooi blijft.

Sandra van Uffelen

Zelf getrouwd?

Nee, nog niet. Maar wel al heel lang gelukkig samen

Wat betekent trouwen voor jou?

Het vieren van de liefde tussen 2 mensen

Wat is je favoriete wedding/ love song?

‘Brown Eyed Girl’ van Van Morrison omdat ik het op het huwelijk van mijn broer en schoonzus voor hen heb gezongen (op verzoek;-).

Wat zou het belangrijkste zijn op je eigen trouwdag?

Een ongedwongen, gezellige sfeer

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Inleven, luisteren, relaxed

Een professionele visagiste/ haarstyliste die die zich inleeft, goed naar je wensen luistert en zorgt dat jij relaxed en prachtig aan je mooiste dag kunt beginnen.

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Goede bruidsmakeup en kapsels maken waar de bruid de hele dag geen omkijken naar heeft is prioriteit Één. Verder vind ik het belangrijk om bruiden op hun gemak te stellen en goed de tijd in plannen zodat ze op tijd in haar jurk kan stappen.

Fotocredits: Sarah D Photograpy - Haar en makeup door Sandra

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Nauwkeurig - Op tijd - Flexibel - 10 jaar ervaring - Bruidsvisagie - Relaxed - Meedenkend - Bruidskapsel

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Met dank aan de AH

Een bruid moest nadat haar make-up en haar gedaan was, haar bruidsjurk over haar hoofd aandoen. Normaal gebruik je daar een zijden sjaal of gladde sloop voor om het kapsel mooi te houden maar helaas was dat op deze locatie niet aanwezig. Stond de elegante, sjieke bruid gierend van de lach met een verkreukte blauwe Albert Hein tas over haar hoofd, handen in de lucht, te wachten op haar bruidsjurk. Ongelofelijk grappig gezicht maar alles is gelukkig helemaal goed gekomen. Met dank aan AH dus..

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Boek je visagiste op tijd.

  1. Boek je visagiste op tijd. Er zijn maar zoveel vrijdagen en zaterdagen in de zomer.. ☺

  2. Plan je trouwdag ruim in zodat er geen stress ontstaat door haast en ruim hier en daar een kort momentje in voor alleen jullie samen zodat je even rustig kunt genieten van elkaar en tijd hebt om te beseffen wat een bijzondere dag het is, zonder dat het in een zucht aan je voorbij vliegt.

Onze ervaring met Sandra:

Cynthia: Een gezellige en goede collega! Lekker lachen en door de ervaring ook oplossingsgericht. We verwijzen elkaar graag bruiden door als we ze zelf niet kunnen helpen. Fijn om te zien dat een collega met zoveel lol en passie in het vak heeft.