Rings of Love - Trouwringen

Bedrijf
Rings of Love Trouwringen
Contact
http://www.ringsoflove.nl/
Locatie
Westland - 's Gravenzande
 
Branch
Trouwringen
 
info@ringsoflove.nl
Stijl
Alle
Interview met
Jacqueline Simonis
Sinds
2018

Met Rings of Love kom ik bij de bruidsparen thuis en adviseer ik hen bij de keuze van hun unieke trouwring. Heerlijk in alle rust in je eigen omgeving tot de perfecte keuze komen. Hoe mooi is het als ik hen met mijn opgedane vakkennis kan begeleiden en adviseren, gezellig onder het genot van een drankje en genietend van jullie enthousiaste verhalen over jullie trouwdag.

Rings of Love Trouwringen - Westland

Zelf getrouwd?

Deze zomer ben ik 10 jaar samen met mijn liefde René. Door hem ben ik in de trouwbranche terecht gekomen, aangezien hij een eigen merk trouwringen heeft (Promises Trouwringen Nederland) en levert aan de juweliers in Nederland. Doordat ik door het hele land met hem naar beurzen ging en altijd erg leuk contact had met bruidsparen, ontstond mijn liefde voor het vak.

Wat betekent trouwen voor jou?

Trouwen is pure emotie, elkaar liefde en trouw beloven.

Persoonlijk vind ik dat een toegevoegde emotionele waarde voor een relatie tussen twee geliefden. Door mijn contact met bruidsparen heeft trouwen nu ook een andere dimensie gekregen en leef ik intens mee met al mijn bruidsparen. Elke keer trouw ik toch een beetje mee als zij hun Rings of Love uitwisselen tijdens de ceremonie.

Ook ben ik wensvervuller bij Stichting Make-A-WeddingWish Nederland en heb ik 3 wenshuwelijken (waarvan 2 in het Westland) mogen organiseren voor bruidsparen, waarvan (in dit geval) de bruiden erg ziek zijn. Dit is zó ontzettend mooi om te doen. Trouwen en ziek zijn, is emotie in het kwadraat. Dan is ineens niets meer belangrijk.

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Ik vind veel wedding songs mooi (Ed Sheeran is wel mijn favoriet), maar het aller mooiste vind ik live muziek tijdens de ceremonie. Dat heeft echt zoveel meerwaarde! Door de wenshuwelijken heb ik veel wedding songs gehoord en blijft ik dit voor altijd in mijn hart meedragen. Het herinnert mij aan intense liefde.

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Ik heb 3 fantastische kinderen van 21, 19 en 16 jaar. Als ik ooit nog zou trouwen, zou ik dat zeer zeker ook mét hen willen doen. Ik zou het fantastisch vinden om hen bij veel dingen te betrekken en hen een mooie taak te geven. Mijn kinderen zijn mijn alles!

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Ik ben een trouwringspecialist met passie, warmte en humor

Niets is goed genoeg voor mijn bruidsparen. Ik voel exact aan wat zij zoeken en ik kan hen daarbij goed adviseren om uiteindelijk te komen tot hun unieke trouwring. Het is een geweldig gevoel om hen dolblij en gelukkig met hun trouwringkeuze te zien. Dan ga ik tevreden fluitend en zingend in mijn auto terug naar huis.

Rings of Love Trouwringen - s Gravenzande

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Ik kom bij de mensen thuis.

Mijn specialiteit is dat ik met mijn (dummy-)collectie bij de mensen thuis kom. Lekker in alle rust en in hun eigen vertrouwde omgeving alle aandacht en hulp van Rings of Love krijgen. Dit kan zowel overdag als ’s avonds, maar ook in het weekend. En dat dan met behulp van die fantastische configurator, waar ik op slag verliefd op was. Dat stukje passie en enthousiasme overbrengen op mijn bruidsparen is échte liefde voor mijn werk!

Met een supertoffe trouwringconfigurator!

Met behulp van een supertoffe trouwringconfigurator kan elke ring geheel naar wens worden ontworpen, maar kun je toch de trouwring beleven door de ring aan je hand te zien én te voelen. Dat is namelijk erg belangrijk! Een jurk moet je ook aan zien en hetzelfde geldt voor een trouwring. De kleur, pasvorm, breedte, dikte en afwerking moeten bij je passen, want een trouwring draag je een (huwelijks)leven lang.

Rings of Love Trouwringen - Jacqueline Simonis

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Emotie, Beleven, Trouwringen, Thuis, Trouwringconfigurator, Ontwerpen, Uniek.

Is er een onvergetelijk moment dat je met ons wilt delen?

Het aanschuiven van de Ring

Het aanschuiven van de Rings of Love tijdens een huwelijksceremonie blijf ik zó bijzonder vinden! Met veel van mijn bruidsparen heb ik heel leuk contact. Vaak ontmoet ik hen voor de eerste keer al tijdens een wedding event ergens in het (West)land. Gewoon een leuk gesprek, een klik, een advies, een afspraak. Hoe bijzonder is het dan als een van mijn bruidsparen vraagt of ik hun ceremoniemeester wil zijn. Heel bijzonder en mooi! En natuurlijk hebben de wenshuwelijken een wel heel bijzonder plekje in mijn hart, forever and always.

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

veel ringen passen en aan je hand zien

Laat je goed adviseren bij de aankoop van jullie trouwringen. Let hierbij op dat de trouwring uit 1 stuk bestaat en dat het minimaal 14-karaat goud is (anders mag het volgens de Waarborgwet in Nederland niet eens goud heten). Maar ga vooral ook veel ringen passen en aan je hand zien. Let hierbij goed op de pasvorm en daarmee is het ook erg belangrijk dat door een deskundige vakspecialist de juiste maat wordt genomen. Ik wens jullie heel veel succes bij het organiseren van jullie trouwdag, maar GENIET vooral van alles!