Prophyliss - Tips & Weetjes

Een schitterende lach! Veel bruiden en bruidegommen vinden dit een belangrijk punt op hun trouwdag. Speciale tandpasta's of duren behandelingen.... Jillian van Praktijk Prophyliss uit Monster geef jullie een parelwitte, maar vooral gezonde lach voor op jullie trouwdag

Trouwfoto van Jillian en haar man

Een schitterende lach

Door Jillian Ophorst- van Bergen. Mondhygiënist en praktijkhouder Prophyliss, praktijk voor mondhygiëne in Monster.

Een parelwitte, maar vooral gezonde lach op jouw trouwdag? Laat je adviseren door dé expert op het gebied van mondverzorging, de mondhygiënist!

Mondverzorging

Een goede mondhygiëne is van essentieel belang om de mond gezond te krijgen en te houden. Veel mensen hebben last van een tandvleesontsteking zonder dat zij dit weten, soms hoeft iemand namelijk niets van de symptomen te merken. De veelvoorkomende symptomen van een tandvleesontsteking zijn; bloedend tandvlees, een slechte adem, gevoeligheid en een rode kleur van het tandvlees.

Heb je last van één van de bovengenoemde symptomen? Dan is het zeker aan te raden de mondhygiënist te bezoeken. Prophyliss verzorgt de volledige begeleiding naar een gezonde mond en het levenslang behoud ervan.

Bleken

Daarnaast biedt Prophyliss vanaf juni 2018 een nieuwe dienst aan; écht veilig en professioneel tanden bleken.

Voor die ‘pearlywhites’ op jouw trouwdag!

Tanden bleken is geheel veilig, mits het door een tandheelkundig professional wordt uitgevoerd. Wees dus altijd voorzichtig met allerlei middelen voor ‘witte tanden’ die op de markt worden aangeboden. Veel van deze middelen gebruiken slijtende of zelfs bijtende bestandsdelen waardoor het glazuur beschadigd raakt. Beschadigd glazuur kan resulteren in tandgevoeligheid bij bijvoorbeeld warme en koude dranken. Eenmaal beschadigd, zal het glazuur zelf nooit volledig kunnen herstellen.

Hoe lang van te voren kan ik mijn tanden laten bleken?

Tot 24 uur na de bleekbehandeling mag je geen kleurstoffen eten/ drinken. Denk hierbij aan koffie, thee, rode wijn en roken. Verder alle voedingsmiddelen of dranken die een moeilijk verwijderbare vlek achter laten op een wit tshirt moeten ook vermeden worden (voor 24 uur).

De bleekbehandeling kan bij wijze van spreken nog een dag voor de grote dag toegepast worden, bruidjes hoeven niet bang te zijn voor tandgevoeligheid of andere problemen.

voor en na *Resultaat na een Touch behandeling

Bij Prophyliss kun je uit twee varianten kiezen:

  • Click behandeling (10 minuten) verwijderd de oppervlakkige verkleuringen uit het glazuur. €49,-

  • Touch behandeling (35 minuten) diepte reiniging van het glazuur, verkleuringen tot 10 jaar worden verwijderd uit het glazuur. €199,-

Wil je graag meer informatie ontvangen over het bleken? Neem contact met ons op!

Prophliss - Monster Westland

0683675569 info@prophyliss.nl