Open Top Trouwlocatie Route - Tips & Weetjes

Een trouwfeest geven kan natuurlijk gewoon in je eigen woonkamer, net als ieder ander (verjaardags)feestje wat jullie geven. Maar toch kiezen de meeste bruidsparen voor een waanzinnige, unieke, feestelijke trouw of feestlocatie. Er zijn prachtige locaties in het Westland om je bruiloft feest te vieren. Hoe maak je een keuze? Daar hebben ze wat op gevonden. Een aantal dagen per jaar openen diverse evenementlocaties in o.a. het Westland de deuren en kun je vrijblijvend sfeer komen proeven. Welkom op de Open Top Trouwlocatie Route

Trouwen in het Westland

Tijdens de Open Top Trouwlocatie Route openen diverse evenementlocaties hun deuren. Om goed de sfeer te kunnen proeven en ervaren, maken ze er een echt feestje van. Zo zullen sommige een trouwsetting voor je klaarzetten, staan diverse andere trouwbranche leveranciers voor je klaar om je te informeren en adviseren over de mogelijkheden op de locatie.

Vrijblijvend rondkijken en sfeer proeven

Op deze manier krijg een goed beeld over hoe jullie bruiloft eruit kan zien. Op de site van Open Trouwlocatie Route kun je zien welke bedrijven er meedoen en kun je ook je route plannen. Door verschillende locatie te bezoeken kun je goed vergelijken. Vanuit de ervaringen die ik van bruidsparen hoor is het toch vaak het gevoel dat helpt kiezen.

"het was totaal niet wat we zochten, maar toen we binnen kwamen lopen, zagen we ons op onze trouwdag ook zo binnen komen en het plaatje klopte opeens!"

Je kunt net zo lang rondkijken en mogelijkheden bedenken, maar als je niet het sfeergevoel kan voelen dan is het niet jullie locatie. De ene zal dit hebben, de andere juist weer meer dat en wellicht kan de derde locatie je alles bieden. Wat ik wil zeggen, hou je opties open. Ideaal daarom om op deze dag meerdere locaties aan te doen. Informatie vragen en vooral kennis te maken met de mensen die het feest voor je zullen maken. Als je daar geen goed gevoel bij heb dan blijft dat in je maag zitten.

Proef, voel, zie

Uiteraard openen Top Trouwlocaties in het Westland ook hun deuren! Zo kun je oa langs bij;

Trouwen aan het strand

Trouwen in het hartje De Lier

Modern trouwen in 'sGravenzande

Landelijk trouwen in De Lier

Vier totaal verschillende locaties, hoe gaaf om ze allemaal even langs te gaan en de mogelijkheden te bekijken. De reis naar de trouwdag toe duurt vaak langer dan de trouwdag zelf, maak daarom juist van de planning reis een feestje. Proef; Hapjes en drankjes Voel; De sfeer Zie; De verschillende mogelijkheden

Naast het daadwerkelijk binnen stappen van een locatie is het fijn om met de ervaringsdeskundige te praten. Al deze locaties hebben al veel bruiloftsfeesten mogen organiseren en staan als gastvrouw/ heer te trappelen om de diverse opties te bespreken. Geen bruidspaar is hetzelfde, smaken verschillen en nieuwe idee├źn en trends worden gemaakt. Onmogelijk bestaat niet, geef ze een uitdaging zou ik zeggen! Vanwege de jaren ervaring hebben deze professioneels veel contacten in hun netwerk op het gebied van feesten en trouwen. Sommige bieden misschien een all in pakket aan. Hoef je alleen maar zelf op te komen dagen en de rest regelen hun. Maar bruiloften op maat kan natuurlijk ook en daar denken ze maar al te graag over mee.

Ook leuk tijdens zo een route is dat je andere bruidsparen zal tegenkomen. Hoe leuk om daar ook even een praatje mee te maken. Zo kom je al snel in een feestelijk sfeer!

zondag 1 juli 2018 zal de eerstvolgende trouwlocatie route zijn.

Of ga op een van de andere dagen; zondag 23 september 2018 en zondag 25 november 2018

Voorheen organiseerde ze alleen deze dagen het najaar/ voorjaar waardoor veel strandlocatie niet mee konden doen omdat ze dan opgeruimd waren. Dus ik was erg blij te horen dat het ook in het voorjaar/ zomer gepland ging worden! Niet elke feestlocatie doet mee, maar heb je een goede inlevingsvermogen, hoef je geen kant en klare setting te zien, maar wil je wel sfeer proeven:

Tip: #trouwenaanhetstand #trouweninhetwestland

Maak een strandwandeling en geniet op elk paviljoen van een drankje en/of hapje.... en kijk of jullie je daar zien trouwen. Is de conclusie dat strand niet voor jullie is... heb je wel heerlijk samen een dagje gehad ;) Kun je niet.... geen zorgen, de meeste locaties staan op afspraak voor je klaar.

Heel veel plezier!