NAOOMEVENTS - Weddingplanner

Bedrijf
NAOOM Events
Contact
http://www.naoomevents.nl/
Locatie
De Lier
 
06 46801641
Branch
Weddingplanner
 
Info@naoomevents.nl
Stijl
Verfrisserend, stijlvol
Interview met
Naomi Grootscholten
Sinds
2017

Als gediplomeerd weddingplanner, expert en vertrouwenspersoon help ik jullie met de (hele) organisatie en let ik op de kleinste details. Dit zorgt ervoor dat jullie op dé grote dag zorgeloos en zonder problemen kunnen genieten. Ik kan heel goed begrijpen dat jullie al in de stress schieten bij het zien van al die checklists op het internet, omdat jullie daar eigenlijk helemaal geen of weinig tijd voor hebben naast de duizenden to-do-lijstjes die nog afgewerkt moeten worden.

       NAOOM EVENTS Weddingplanner

Zelf getrouwd?

Nee, ik wacht nog op een huwelijksaanzoek! Sinds ik hiermee ben begonnen, vraag ik natuurlijk wel regelmatig aan mijn partner of het al zover is. Maar om mijn wensenlijstje te kunnen realiseren, moeten we nog maar even wachten (natuurlijk wel met een knipoog).  

           

Wat betekent trouwen voor jou?

Start van een nieuw avontuur

Trouwen betekent voor mij een zorgeloze dag beleven, waarbij de liefde echt gevierd wordt. Het is een start van een nieuw avontuur en een nieuwe toekomst, waar zorgvuldig mee moet worden omgegaan.  

   

Wat is je favoriete wedding / love song?

Tijdens een autorit kwam het nummer Hou Me Vast van Volumia! op de radio. Op dat moment schoot er toch wel een kleine brok in mijn keel en toen wist ik het zeker: dit is mijn favoriete liedje!  

   

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Aangezien ik nog niet getrouwd ben, kan ik hier geen antwoord op geven. Maar wat ik in ieder geval wel wil is een prachtige bruidstaart!

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Ik maak geen beloftes die ik niet kan nakomen

Bruidsparen kunnen van mij ontzettend veel persoonlijke aandacht verwachten. Bruidsparen vergissen zich vaak in de hoeveelheid tijd die de organisatie nodig heeft en dat het één van de belangrijkste dagen uit hun leven is. Ik ben op de hoogte van alle trends in trouwland en weet de kneepjes van het vak. Ik werk met korte lijnen en actielijsten op data, waarin ik geen beloftes maak die ik niet kan nakomen.

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Enthousiasme en positieve energie

Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door mijn professionele aanpak. Door het investeren in de juiste studies en masterclasses weet ik waar ik het over heb en heb ik de kennis om onverwachte situaties geruisloos op te lossen. Daarbij werk ik full-time als weddingplanner en deze hoeveelheid tijd zorgt voor tomeloze creativiteit! Last but not least mijn enthousiasme en positieve energie waarmee ik bruidsparen benader en behandel.

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf / diensten?

van een probleem maak ik een uitdaging

Out of the box, doorzettend, enthousiast, van een probleem maak ik een uitdaging, vernieuwend en verfrissend.

Gestylede tafel door NaoomEvents Weddingplanner

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Mijn nominatie voor The New Talent Award 2017 is zeker een onvergetelijk moment dat ik met jullie wil delen. Tijdens dit avontuur heb ik NAOOMEVENTS goed onder de loep genomen en heb ik mijzelf en het bedrijf nog meer ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weet wie ik als weddingplanner ben en wat bruidsparen van mij kunnen verwachten. Daarbij was het natuurlijk een enorme eer en een geweldig avontuur!

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Laat de administratieve werkzaamheden over aan een professional!

Schiet niet in de stress bij het zien van al die checklists en tips op het internet. Geniet van juist de leuke dingen die op jullie pad komen bij het organiseren van jullie bruiloft. Dus het proeven van de lekkerste cocktails, de heerlijkste taartjes en de culinaire gerechten! Laat de administratieve werkzaamheden over aan een professional!

Onze ervaring met Naomi:

Cynthia: Wat een heerlijke Westlandse, down to earth, gezellige, gedreven en creatieve meid is Naomi. Onder het genot van een kop kofiie hebben we lekker gekletst en hoorde ik enkel alleen maar passie voor het beroep. Love it!