Maria van der Valk - Bruidsfotografie

Bedrijf
Maria van der Valk Fotografie
Contact
http://www.mariavandervalk.nl/
Locatie
Wateringen
 
06 23 55 22 97
Branch
Bruidsfotografie
 
info@mariavandervalk.nl
Stijl
Gepersonaliseerd
Interview met
Maria van der Valk
Sinds
2014

Een bruiloft van 15 u lang? Geen probleem! Een stoere, sportieve fotografe met een Duracel-batterij inside. Dat is Maria. Na de sportacademie te hebben gedaan besloot ze haar hart te volgen en het roer om te gooien. Na haar studie aan de fotoacademie is ze fulltime bezig met fotografie.

Maria

Zelf getrouwd?

Nee, dat gaat nog wel gebeuren. We hebben pas 2.5 jaar een relatie. Hebben ook al een dochter van bijna 1 jaar. Zij heet Puk. Trouwen is dus wel een logisch gevolg daarvan.

Wat betekent trouwen voor jou?

Een familie met dezelfde naam. We horen dan echt bij elkaar!

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Coldplay; bijna alle nummers zijn mooi.

Wat zou je zelf echt willen op je eigen trouwdag?

Met familie, directe vrienden en kinderen en dan een heel leuk feestje bouwen!

Fotografie met een knipoog

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Ik ben erg relaxt

Ik hoor dat ik erg relaxt ben, communicatie is duidelijk, en ben onzichtbaar tijdens de bruiloft. Ook ben ik transparant met prijzen. Als ik klaar ben op een bruiloft, dan ga ik niet langer door om de uren te declareren. Eerlijkheid vind ik belangrijk.

Wat kenmerkt je werkwijze?

Helder en duidelijk

Voordat ik een orienterend gesprek aanga met het bruidspaar, vraag ik in de eerste mail of ze mijn tarieven hebben gelezen. Ze moeten niet voor verassingen komen te staan kwa prijs. Daarna gaan we het gesprek aan. Voor de bruiloft vraag ik altijd een lijstje met de foto momenten. Dan plan ik de dag in; Ik denk mee met het bruidspaar.

De eerste ontmoeting - Maria Bruidsfotografie

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Energiek - geen situatie is te gek - ik zoek de extremen op.

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

ik maak veel bijzondere momenten mee. als bruidsparen echt open zijn met hun gevoelens geeft dat echt kippenvel. Ook als er een geliefd persoon er niet meer is en dat wordt benoemd komt ook altijd binnen.

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

TIP; Een Weddingplanner!

Als je het geld ervoor hebt: Neem vooral een weddingplanner! Dat zorgt voor een echt relaxte dag. De bruiloften die dat hadden gingen heel soepel

Onze ervaring met Maria

Hilde: Maria is echt een vakvrouw! Ze maakt prachtige foto's. Als mens is ze open, eerlijk en recht door zee. Dus echt een Westlandse met het hart op de juiste plaats. Cynthia: Onzichtbaar en toch aanwezig. Ze geeft goede aanwijzingen en is makkelijk in de omgang waardoor het vertrouwd en ontspannen voelt! Ik heb Maria aan het werk gezien en terwijl ze kletst nam ze foto's, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Top!

Auteur

Hilde Kortekaas