Juwelier Zwinkels - Trouwringen

Bedrijf
Juwelier Zwinkels
Contact
http://www.juwelierzwinkels.nl/
Locatie
Naaldwijk
 
0174 796000
Branch
Trouwringen
 
Info@juwelierzwinkels.nl
Stijl
Eigentijds
Interview met
Karin Zwinkels
Sinds
1989

“Ik verkoop geen sieraden; ik verkoop emotie.” Bij juwelier Zwinkels slaag je voor je trouwring! Het verlenen van service staat bij hun boven aan de lijst. Alles is mogelijk...

Karin Zwinkels

Zelf getrouwd?

Ja, al 33 jaar met Frans

Wat betekent trouwen voor jou?

Liefde, commitment, saamhorigheid

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Marry you van Bruno Mars

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Ik zou mijn trouwdag met een dag verlengen, zodat alles relaxter gaat en je meer kan genieten. Als ik het nu mag overdoen dan zou ik trouwen in het buitenland met een klein gezelschap. Ik zie het voor me dat alle gasten aan één lange bourgondische tafel zitten, met het prachtige landschap en zonsondergang, waar in de kleine uurtjes gedronken en gefeest wordt.

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Persoonlijke benadering

Persoonlijke benadering, uitgebreidde collectie, eigen atelier waardoor we uw wensen kunnen doorvoeren in de ring.

Onze fabrikanten maken alles met de hand en wij hebben zelf ook een eigen atelier waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Ons eigen atelier is ook fijn voor ná de trouwdag, zo kunnen we elk jaar de ringen controleren en schoonmaken. De trouwring is immers het enige wat je na de bruiloft elke dag blijft dragen.

Real bruidspaar metringen van Juwelier Zwinkels

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Persoonljike benadering, enthousiasme, passie voor het vak en personaliseren van ringen.

Wij verkopen emotie

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Vertrouwd, inspirerend, warm welkom en gezelligheid

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Een bruidspaar was ‘vergeten’ hun trouwringen op te halen voor de trouwdag. Op zijn trouwdag zelf belde hij de winkel op of ze klaar lagen en vertelde hij dat ze voordat de kerk begint ze samen even langsrijden en de trouwringen zouden komen ophalen. Zo gezegd zo gedaan. Om precies 15.00 uur kwam het bruidspaar in trouwauto en netjes in pak en in een prachtige jurk, de trouwringen ophalen. Wij stonden voor het bruidspaar klaar met een glas prosecco en tooste alvast op hun huweljik. De gasten van het bruidspaar stonden wel al te wachten bij de kerk, en het bruidspaar kwam daardoor 10 minuten te laat bij de kerk aan.. Maar ze vonden dat de gasten beter konden wachten op hun, dan andersom! Het was echt een feestje in je winkel.

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Houd rekening dat je trouwringen pas gemaakt worden als de bestelling wordt geplaatst. De levertijd is gemiddeld vier weken. Daarna passen we altijd de ringen af, of ze goed zijn van maat. Is de maat goed, dan graveren wij de ringen met gewenste inscriptie. Wij adviseren het bruidspaar daarom zeker 8 weken van te voren de ringen uit te zoeken.

Na de trouwdag adviseren wij het bruidspaar ook elke jaar de ringen te laten schoonmaken en controleren op zetting (indien er diamant is gezet in de ring). Collectie Onze trouwringmerken Aller Spanninga, Blumer, Breuning, Millery (eigen collectie) Daarnaast zijn er oneindig veel mogelijkheden omdat wij ook ringen naar ontwerp kunnen vervaardigen in ons eigen atelier.

oneindig veel mogelijkheden

Onze ervaring met Juwelier Zwinkels

Cynthia: Zoals ze zelf onschrijft met de woorden, zo voelt het ook als je komt binnenlopen. Vriendelijk en welkom. Terwijl ik op Joyce stond te wachten voor even een kennismaking stond er een mevrouw met een idee, maar ze had al van meerdere gehoord dat het niet mogelijk was en dus zocht ze een nieuw sieraad, waarop Joycezei; 'maar we kunnen het huidig sieraad gewoon aanpassen.' De mevrouw was een beetje overrompelt, dus het kon wel. Meedenken, meeleven. Een 'standaard' ring of een eigen ontwerp. Ze kunnen het!

Trouwenringen van Juwelier Zwinkels Naaldwijk