Irene Hilhorst Fotografie - Bruidsfotograaf

Bedrijf
Irene Hilhorst Fotografie
Contact
http://irenehilhorst.nl/
Locatie
Naaldwijk
 
0610266777
Branch
Bruidsfotografie
 
info@irenehilhorst.nl
Stijl
Puur - Echt - Creatief
Interview met
Irene
Sinds
2009

Ik ben een creatieve emotiefotograaf. Ik hou van puur en echt. Ik hou van mensen die buiten de lijntjes denken. Reizen is mijn grote passie en het liefst combineer ik dat met mijn werk. Ik hou ook heel erg veel van mijn drie kids. En Nutella staat ook in mijn top tien van houden van.

Irene Hilhorst

Zelf getrouwd?

Ja, in juni 5 jaar

Wat betekent trouwen voor jou?

Een mooie dag om de liefde te vieren met je lief en de mensen om je heen van wie je houdt.

Wat is je favoriete wedding/ love song?

“Dat komt door jou" van Guus Meewis

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Niks, onze trouwdag was perfect. Kleinschalig, ongedwongen en supergezellig. Zelfs het weer (het regende tot 15:00 uur) heeft voor onvergetelijke momenten gezorgd.

Fotocredits door Irene Hilhorst Fotografie

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

de dag weer kunnen herbeleven

Ik vang de echte momenten en leg jullie dag vast precies zoals het is. Het is mijn bedoeling dat jullie later naar de foto’s te kijken en de dag weer kunnen herbeleven. Ik denk met jullie mee wat betreft de planning, fotolocaties en andere zaken met betrekking tot fotografie.

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

op zoek naar de mooie momenten tussen het bruidspaar

Ik ben altijd minimaal 6 uur aanwezig bij een bruiloft. Zo kan ik de dag en de sfeer goed vastleggen. Ik loop rond op zoek naar de mooie momenten tussen het bruidspaar, maar ook bij de gasten. Tijdens de fotosessie op locatie zorg ik er voor dat je ontspannen kunt zijn. Ik stel diverse vragen waardoor jullie vooral de aandacht op elkaar richten en mij nauwelijks meer opmerken. Hierdoor worden de foto’s puur, liefdevol en echt.

Fotocredit Irene Hilhorst

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Ontspannen - echt - meedenkend - creatief - puur - ongedwongen - vintage - betrouwbaar

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Oei, dat is moeilijk. Er zijn zoveel mooie momenten geweest. Ik ben zelf erg dol op de eerste ontmoeting. Vaak is dit zo emotioneel dat ik wel een klein traantje wegpink. Gelukkig kan ik me dan verstoppen achter mijn camera haha.

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

De ontmoeting; een absoluut hoogtepunt van de dag

De ontmoeting; een absoluut hoogtepunt van de dag. Vaak wordt deze gedaan in een donkere traphal. Zonde. Er zijn zoveel andere mooie mogelijkheden. Maak er echt een momentje van jullie tweetjes van. Misschien wel in de tuin, op een plek die voor jullie veel betekenis heeft of misschien creëer je wel een mooie plek waar je je aanstaande voor het eerst gaat ontmoeten …

De eerste ontmoeting door Irene Hilhorst De ontmoeting door Irene Hilhorst

Onze ervaring met Irene:

Cynthia: Een waanzinnig creatieve vrouw, voor en achter de camera! Als je zelf niet graag op de foto gaat dan is Irene de fotograaf die je wil. Door de vele ideeën die ze heeft legt ze je echt vast op de foto. In april 2017 heb ik een styling en fotografie cursus bij haar gevolgd. Sindsdien staat mijn spiegelreflex niet meer op automatische stand en heb ik een heel nieuw respect voor bruidsfotografen :)