Ilona Veldhoven Fotografie - Bruidsfotograaf

Bedrijf
Ilona Veldhoven Fotografie
Contact
https://www.ilonaveldhoven.com/
Locatie
's Gravenzande
 
Branch
Trouwfotografie
 
info@ilonaveldhoven.com
Stijl
Puur en persoonlijk
Interview met
Ilona Veldhoven
Sinds
1 juli 2017

"Long after the mind forgets the details, the photo's will bring you back and the heart remembers the feelings" ​ Emoties, bijzondere momenten en aan elk detail wordt gedacht. Ik zit vol inspiratie en denk graag met jullie mee. Ik werk onopvallend, maar laat jullie zeker niet in de steek en zal aanwijzingen geven waar nodig. ​ ​ ​

Ilona Veldhoven Fotograaf

Zelf getrouwd?

Nee, (nog) niet gevraagd! Samenwonend met mijn vriend en mijn konijntjes in ’s-Gravenzande. Voor nu wel een heleboel inspiratie opdoen mocht het er ooit van komen.

Wat betekent trouwen voor jou?

Een dag waarbij alle aandacht gegeven wordt aan de liefde tussen jou en je soulmate met alle dierbare mensen eromheen.

Emotie vastleggen

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Gavin James – The book of love

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Bijzondere momenten zo puur mogelijk vast leggen zonder al te veel te poseren, is wat ik het liefst doe. Een enthousiaste fotografe die jullie graag wil leren kennen om de reportage zo persoonlijk en ongedwongen mogelijk te maken. Trouwboek! Foto's zijn bedoeld om gedrukt te worden, met name de foto's van jullie trouwdag! Het is zonde om de foto's voor altijd op de computer te laten staan. Het trouwalbum kan in linnen of in leer worden besteld in diverse kleuren met jullie naam en datum op de cover. Het trouwalbum wordt geleverd in een mooie bewaardoos.

Spontaan en echt

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Ongedwongen en persoonlijk.

Ik zit vol inspiratie en denk graag met jullie mee. Emoties, bijzondere momenten en aan elk detail wordt gedacht. Ik werk onopvallend, maar laat jullie zeker niet in de steek en zal aanwijzingen geven waar nodig. Bijzondere momenten zo puur mogelijk vast leggen, is wat ik het liefst doe. Ik zet de tijd voor jullie even stil op de grote maar ook kleine momenten waarop jullie genieten. Ik leg jullie verhaal vast in de vorm van tijdloze foto's als een blijvende herinnering. Ongedwongen en persoonlijk. Een blijvende herinnering waar jullie altijd naar terug kunnen!

Oog voor detail

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Ik leg jullie verhaal vast in de vorm van tijdloze foto’s als een blijvende herinnering. Een herinnering waar jullie altijd naar terug kunnen!

Long after the mind forgets the details, the photo's will bring you back and the heart remembers the feelings

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Toen de bruid als verrassing een zangeres met gitaar had geregeld (die ze tijdens boodschappen doen toevallig hoorde spelen), om zijn favoriete nummers te spelen toen de ceremonie begon. Het was zo mooi en zo leuk de reacties daarop!

I`ve got you

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Geniet van de dag, van elk moment. Deze draait om de liefde tussen jullie en sta daar echt even bij stil hoe mooi dat is om iemand te vinden waar je deze dag mee mag beleven.

Verhaal vertellende fotografie

Let me capture your story!