I DO tijdens de Feestdagen - Tips & Weetjes

De lichtjes, het koude weer buiten en de warmte binnen. Gezelligheid met vrienden en familie. Heerlijk eten en drinken omringt door mensen die je lief heb. Het wordt niets voor niets 'the most wonderfull time of the year'. En als de liefde zo in de lucht hangt...

...is het ook niet raar dat er veel huwelijksaanzoeken tijdens deze feestdagen worden gedaan. Er zijn zakken met cadeaus en cadeaus onder bomen en wellicht zat er voor jou dit jaar wel een heel mooi klein pakje tussen.... Hierbij wat tips, ideeën of zo kom het ook ;)

1. Advent kalender Wellicht heb je al 24 dagen naar de ring gekeken.... Een Aftelkalender met in het laatste vakje een ring met de vraag...

2. Verkleed Samen Sinterklaas vieren, waarbij je lief maar al te graag Piet speelt voor de neefjes en nichtjes. Een huwelijksaanzoek van Piet aan jou, wordt misschien even uitleggen aan de kinderen, maar die zag je niet aankomen ;)

3. De Kerstbal Een doorzichtige kerstbal, waarom heb ik die niet eerder in de boom gezien. Zit er nu een vlek op? Nee er lijkt wel wat in te zitten. I Do

Of misschien zit het er nog aan te komen, want tijdens oud en nieuw is het ook erg mooi om een aanzoek te doen, of te krijgen. Wat

4. Aftellen 3....2....1.... Wil je met mij trouwen? Omringt door vrienden/ familie zakt opeens je lief op een knie en bied je een ring.

5. Na het aftellen Plopt de champagne, iedereen krijgt een glas met bubbels, maar in jouw glas zit wat extra's. Blingbling! En wat staat er op het glas gegraveerd? Wil je met mij trouwen?

6. Het Vuurwerk Na het aftellen en de gelukswensen voor het nieuwe jaar stappen jullie naar buiten. Je lief neemt je mee naar een wat rustiger stukje en met de achtergrond gevuld met prachtig siervuurwerk krijg je de vraag.

Weetje: Vuurwerk op je bruiloft ook kan… Op het eind van het feest bijvoorbeeld. Een prachtig spektakel. Uiteraard moet je hiervoor wel een bedrijf inhuren, er zitten wel wat regels en vergunningen aan vast. Maar zeer spectaculair. Daar zullen mensen nog wel over praten.

Geen fan van groot vuurwerk? Een sterretje is ook heel feestelijk ;)

Tip: Gratis vuurwerk? Trouwen tijdens de jaarwisseling! Trouwen is een feest, oud en nieuw vieren is een feest. Combineren dus. En je heb gelijk een memorabele trouwdata.

Ach en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik ben dol op de verhalen achter de huwelijks aanzoeken. De sport om het zo stiekem mogelijk te doen of juist de eenvoud, spontaniteit. Het grappigst blijf ik vinden dan ondanks dat je wil trouwen en je een aanzoek verwacht, juist op het moment van het aanzoek het niet zag aankomen. Zelfs al wist iedereen het al, jij was clueless. Geweldig toch!

Hoe ben jij ten huwelijk gevraagd en ga je trouwen in het Westland? Laat het ons weten, vinden we leuk!

Hoe dan ook Trouwen in het Westland feliciteerd je alvast! En hoopt dat je de bruiloft viert in het Westland met Westlandse leveranciers. Wij gaan in 2018 door met de blog, het voorstellen van leverancier, geven van tips en delen ervaringen van bruidsparen. De blogspot zal in de loopt van januari 2018 veranderen in een echte website!

We wensen jullie al het moois voor het nieuwe jaar! Liefs Cynthia en Hilde