HappYes Wedding planning &-styling - Weddingplanner

Bedrijf
HappYes Wedding planning & -styling
Contact
http://happyes.nl/
Locatie
Westland
 
Branch
Wedding planning- & styling
 
info@happyes.nl
Stijl
Persoonlijk en toegankelijk
Interview met
Ester Zwinkels & Lisette Kuijpers
Sinds
2000

Dromen jullie van een romantische huwelijksvoltrekking bij zonsondergang op het strand? Of liever in een Mediterraans sfeertje tussen de fruitbomen? Of knus in jullie eigen achtertuin? Rond middernacht in een mysterieus kasteel? HappYes weddingplanning stelt zichzelf te doel jullie ultieme bruiloftdromen uit te laten komen.

Zelf getrouwd?

Ja en Ja

Wat betekent trouwen voor jullie?

Het vieren van de liefde en het leven

Wat is jullie favoriete wedding/love song?

Naast alle tranentrekkers tijdens de ceremonie (ja, wij staan ook nog regelmatig met een brok in de keel), worden wij heel blij van I Do van Colbie Caillat

Daarom hebben ze het gebruikt in hun bedrijfsfilmpje, check it out: https://youtu.be/eePviHN3ZmY

Wat zouden jullie zelf willen veranderen van jullie eigen trouwdag?

Niets! Het is een onuitwisbare herinnering van hoe we ons toen voelden. Iedere verandering in de uitvoering zou een verandering in dat gevoel betekenen. We zouden het wel heel graag NOG EEN KEER doen ;-). Daarom houden we ook zo van ons vak: stiekem trouwen we iedere bruiloft een beetje mee.

Wat kunnen bruidsparen van jullie verwachten?

Trouwen mét ons is gewoon veel leuker en relaxter is dan zonder ons!

We helpen jullie met het behouden van overzicht en het maken van weloverwogen keuzes. Daardoor wordt het regelen van jullie huwelijksdag al een feestje op zich! De dames van HappYes regelen alles van begin tot eind

Wat kenmerkt jullie werkwijze?

Aanstaande bruidsparen weten het natuurlijk al: samen sta je sterker! Daarom werken wij graag samen. Met de beste leveranciers om de mooiste bruiloften te realiseren. En als compagnons om elkaar scherp te houden. Wij zijn perfect op elkaar ingespeeld en weten precies waar de ander mee bezig is. We inspireren elkaar en daarmee onze bruidsparen. Zo krijgen zij wat ze verdienen: de huwelijksdag(en) van hun dromen…

Wij....

 • hanteren een transparante werkwijze;

  • maken een heldere offerte op basis van uren,;

  • laten voordeel als gevolg van prijsafspraken of onderhandelingen altijd toevallen aan het bruidspaar;

  • hebben een flexibele instelling;

  • werken niet met zogenaamde weddingplan pakketten, maar staan open voor alle leveranciers;

  • maken afspraken wanneer dat het bruidspaar uitkomt;

  • bieden dienstverlening voor alle budgetten: brainstorms, workshops, weddingplanning en ceremoniemeesterschap.

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf / diensten?

Hands-on - Regeltantes - Professioneel - Persoonlijk - Toegankelijk - Op elkaar ingespeeld - Enthousiast

Is er een onvergetelijk moment dat je met ons wilt delen?

Van elke bruiloft is wel (meer dan) een onvergetelijk moment te noemen. Bij de ene bruiloft heeft dat moment een emotionele lading, bij de andere juist hilarisch! We zouden er een boek over kunnen schrijven ;-)

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Weddingplanner; Dat scheelt veel tijd, misschien zelfs frustratie, maar zeker ook geld!

Waarschijnlijk trouw je voor het eerst en hopelijk voor het laatst, dus echt ervaring kun je niet opbouwen. Na je bruiloft ben je natuurlijk wel een expert, maar ja… daar heb je dan zelf niet zoveel meer aan. Een bruiloft kost (veel) geld. Dat wil je er graag aan uitgeven, maar dan moet het wel helemaal worden zoals jullie het willen. Een ervaren weddingplanner weet waar Abraham de mosterd haalt en adviseert jullie passende leveranciers. Passend bij jullie wensen en budget. Dat scheelt veel tijd, misschien zelfs frustratie, maar zeker ook geld! Zo verdient een weddingplanner zichzelf (gedeeltelijk) terug. Bovendien hoeft een weddingplanner helemaal niet duur te zijn. Je kunt natuurlijk kiezen voor ‘the full package’, maar we bieden ook efficiënte en betaalbare brainstormavonden en het handige trouwabonnnement ‘Trouwen met Lies’ .

Zo maken wij van (de organisatie van) jullie bruiloft een feestje!

Onze ervaring met HappYes Wedding planning & -styling

Hilde: “Wanneer Ester en Lisette in gesprek zijn geweest met een bruidspaar, weten ze daarna precies welke leverancier bij ze past. Daardoor ben ik door Happyes voorgesteld bij een aantal bruidsparen; heel leuk! Op de trouwdag zelf heb ik ze vaak aan het werk gezien, en heb daarom bewondering voor het feit dat ze rustig blijven op zo'n hectische dag. Vaak heeft het bruidspaar niet eens door als iets niet goed gaat, doordat deze dames dat op een professionele manier op dat moment oplost. Ze zijn praktisch en heerlijk nuchter! Fijne mensen om mee samen te werken.”

Cynthia: “Deze dames weten van aanpakken! Door het meedenken en de enthousiasme werken ze effectief en oplossingsgericht. Je weet gelijk waar je aan toe bent en ze regelen alles snel. ‘hands-on’ is echt een actie wat bij HappYes past. De Westlandse mentaliteit, als je het mij vraagt. Het plezier in hun werk stralen ze uit!”

Tot slot willen we deze dames heel erg bedanken voor de gastvrijheid en het leuke interview. Ze hebben er zelf ook een blog over gemaakt. Lees hier. Liefs Hilde en Cynthia