Geluk in een glas - Catering

Bedrijf
Geluk in een glas
Contact
https://gelukineenglas.nl/
Locatie
Westland, Wateringen
 
Branch
Catering
 
info@gelukineenglas.nl
Stijl
Sfeervol en verzorgd
Interview met
Inge Kavelaar
Sinds
Februari 2018

Wil je een sfeervolle mobiele wijnbar op je feest of evenement? Dat kan! Volgeladen met lekkere wijnen en hapjes komen wij naar je toe. Wij nemen glaswerk, terras, personeel en andere benodigdheden mee. Daar heb je geen omkijken naar, zodat je meer tijd hebt om te genieten van een mooi glas wijn.

Mobiele wijnbar, wijnproeverijen en workshops

Inge eigenares van Geluk in eenGlas

Zelf getrouwd?

Ja, ik ben 4 jaar geleden getrouwd. Niet in het Westland, maar op Ibiza. Het was een ontspannen dag…met een klein clubje, gewoon lekker op blote voeten, in het zonnetje op een fantastische plek.

Wat betekent trouwen voor jou?

uiting van je gevoelens

Trouwen betekent voor mij een uiting van je gevoelens, je belooft elkaar in voor- en tegenspoed te steunen en er voor elkaar te zijn. Wat is er mooier dan dit te vieren met de mensen om je heen die belangrijk voor je zijn.

Goede vrienden, goede wijn1

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Intense van Armin van Buuren. Misschien niet echt een wedding song, maar een supermooi instrumentaal nummer met vioolmuziek. Op dit nummer liep ik aan de arm van mijn vader over de witte loper, dus dat was een speciaal moment. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik het nummer hoor.

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Ik heb spijt dat ik het niet heb laten vastleggen op film. Ik heb een schitterend fotoboek, maar ik vind het achteraf wel jammer dat er geen videograaf bij was.

We nemen alles zelf mee, van glaswerk tot personeel

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

uitstekende wijnen

Het is ‘mijn ding’ om het bruidspaar en de gasten in de watten te leggen, om te zorgen dat het ze aan niets ontbreekt. Ik wil dat iedereen naar huis gaat met het idee dat ze een goed verzorgde middag/avond hebben gehad. Uiteraard schenk ik uitstekende wijnen en kan het bruidspaar deze allemaal voorproeven als zij dat leuk vinden.

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Ik bespreek het liefste in een persoonlijk gesprek de ideeën die het bruidspaar heeft. Wil je een themafeest, dan pas ik de aankleding van de bar aan. Schenk je liever je eigen wijn en wil je de wijnbar alleen inhuren voor de sfeer en het gemak, ook dat is mogelijk. Laat me weten wat jullie voor plannen hebben en samen kijken we hoe we dit gaan realiseren.

samen realiseren we jullie plannen

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Geluk in een glas is een mobiele wijnbar en verzorgt wijnproeverijen en workshops op locatie, passend bij ieder moment. Volgeladen met lekkere wijnen kom ik naar de bruiloft. Ik neem glaswerk, personeel, terras en andere benodigdheden mee. Zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Met de sfeervolle bar creëer ik een gezellige borrelplaats voor iedereen, met eventueel een wijnproeverij als jullie dat leuk vinden.

De mobiele wijnbar

Jullie kunnen er ook voor kiezen om alleen het ‘proostmoment’ met champagne en bruidstaart te laten verzorgen. Kortom, er is van alles mogelijk. Het geeft jullie feest nét even wat extra’s en de gelegenheid om originele trouwfoto’s te maken bij de wijnbar.

‘proostmoment’ met champagne

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Ik kan zelf echt een ‘geluksmomentje’ krijgen van lekkere wijn en lekker eten…daar kan ik heel blij van worden. Ik vind het geweldig als ik andere mensen hier ook blij mee kan maken en mee kan werken aan een onvergetelijke dag voor het bruidspaar.

Cheers - Proost - Sante

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

maximaal genieten

Geef het organiseren en regelen op de trouwdag zelf zoveel mogelijk uit handen aan een ceremoniemeester of weddingplanner en plan de dag vooral niet te vol. Het is de bedoeling dat jullie die dag geen stress hebben en maximaal kunnen genieten van al het moois!