Even voorstellers: Wedding Westland opgericht door:

Deze blog maakt niet zichzelf. Wij, Hilde en Cynthia, maken deze blog met veel passie en plezier naast onze fulltime baan in de trouwbranche en ons gezin. Waarom? Omdat Trouwen in het Westland meer mogelijkheden heeft en wij die graag delen. Omdat we creatieve ondernemende dames zijn de veel leuke ideeën hebben. Omdat...

Mogen wij ons voorstellen?

Want wie zijn toch de mensen achter de blog ‘Trouwen in het Westland’? Nou, dat zijn wij: twee super gezellige, echte Westlandse meiden, die naast de liefde voor deze streek, ook bruiloften geweldig vinden.

Ongeveer drie jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen op een bruidsbeurs. Wij kenden elkaar tot op dat moment niet, terwijl we bij elkaar om de hoek wonen! Dus een koffie afspraak was dan ook snel gemaakt. Al gauw kwamen we erachter dat we, naast koffie en lekkere wijn, veel overeenkomsten hadden. Allebei positief, creatief en een passie voor trouwen. Een werkrelatie groeide uit tot vriendschap.

Cynthia Veenman, visagist en haarstylist.

You are beautiful, let me make you shine.

Ze is getrouwd en mama van twee jongens. Al van kleins af aan is ze met andermans haar bezig. Daarom heeft ze de opleiding uiterlijke verzorging, visagie en haarstyling gedaan. Met een flinke dosis aan humor en een lekker kop koffie verzorgt ze graag je bruidskapsel en make-up. Haar motto: You are beautiful, let me make you shine.

Hilde Kortekaas, bloemist en styliste.

mooi en bijzonder bloemwerk maken

Ook zij is getrouwd en moeder van drie meiden. Haar missie is mooi en bijzonder bloemwerk te maken, waarbij jouw wensen centraal staan. Ze is werkzaam vanuit haar eigen atelier in Naaldwijk, midden in het mooie Westland en tussen de vele bloementelers en de bloemenveiling. Ze laat zich inspireren door al het moois wat om haar heen is.

Uiteraard zullen wij ons bedrijf in een leveranciers interview uitgebreider toelichten ;)

Onze missie:

Wij willen het trouwen in het Westland op de kaart zetten. Want hoe mooi en bijzonder is het Westland en hoe goed kun je er trouwen? Dat laten wij weten d.m.v. onze blogs. Daar laten we (uiteraard) Westlandse trouwleveranciers aan het woord, maar geven ook leuke tips en tricks.

Veel leesplezier! Liefs Cynthia en Hilde

www.cynthiaveenman.nl - www.ledsshine.nl

lwww.hetbloemeke.nl - www.bloomonde.nl - www.huureensokkel.nl