Elise Rachelle Fotografie - Trouwfotografie

Bedrijf
Elise Rachelle Fotografie
Contact
http://www.eliserachelle.nl/
Locatie
Naaldwijk
 
Branch
Trouwfotografie
 
info@eliserachelle.nl
Stijl
Liefdevol, licht en ongedwongen; gericht op emoties en details. Ook wel een tikkeltje editorial
Interview met
Elise Rachelle van der Plas - Haften
Sinds
Ik ben begonnen als portretfotografe in 2012. Sinds 2015 fotografeer ik ook bruiloften.

Ik ben juf, bruids- en portretfotografe, verhalenverteller, een dromer en een doener. Sinds 2015 fotografeer ik ook bruiloften. Dit begon met de vrienden- en kennissen kring waar ik werd gevraagd om de dag te fotograferen. Inmiddels ben ik ruim 40 bruiloften en een opleiding verder.

Elise Rachelle fotocredits; Laura Siegal Photography

Zelf getrouwd:

Ja, in mei 2015 ben ik zelf getrouwd. Daar kwam dus ook mijn interesse vandaan om zelf bruiloften te gaan fotograferen, no regrets at all!

Oog voor detail! - Elise Rachelle Trouwen in het Westland

Wat betekent trouwen voor jou:

Je leven delen met je beste vriend. Niet alleen thuis komen, maar graag naar huis willen omdat hij daar op je wacht. Voor mij is trouwen een levenslange verbintenis die je aangaat met elkaar. Je belooft elkaar letterlijk trouw tot de dood jullie scheidt.

Niet omdat het moet, maar omdat je dat zelf wil.

Werk van Elise Rachelle Fotografie Naaldwijk - Westland

Wat is je favoriete wedding/ love song:

I won’t give up – Jason Mraz.

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag:

Oh ja, en een videograaf.

Ik zeg wel eens tegen mijn man dat ik het zo graag eens over zou doen. Als ik toen wist wat ik nu weet na alle gefotografeerde bruiloften, dan had ik er zeker voor gekozen om ’s zomers buiten te trouwen. Het liefst ergens op een mooie plek in midden Nederland of in de Ardennen waar we meerdere dagen met alle vrienden en familie konden verblijven. De ceremonie en dienst ook lekker buiten, verweven door elkaar. Niet traditioneel, maar lekker los en ongedwongen. Hou ik wel van! Oh ja, en een videograaf. Die zou dan echt niet meer mogen missen!

Trouwen in het weiland - Elise Rachelle Trouwfotografie

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Een enthousiaste fotografe met veel ervaring. Ik weet wat jullie graag vastgelegd willen hebben en ik weet welke foto’s geschoten moeten worden om jullie verhaal te vertellen. Ik ga altijd voor net dat ene beetje extra! Dit geldt in ons contact vooraf, zéker op jullie dag zelf, maar ook nog na jullie dag.

Fotograaf Elise Rachelle, emotie vast leggen

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Een goede vriend die oprecht betrokken is.

Ik vind het belangrijk om jullie als bruidspaar goed te leren kennen, zo weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten en komen we niet voor verassingen te staan. Daarnaast vind ik contact met jullie gewoon super leuk en ben ik oprecht geïnteresseerd hoe het met jullie gaat. Ik heb regelmatig leuke ‘after dates’ gehad met bruidsparen, of ik mocht terug komen om hun families of schattige baby’s te fotograferen. Ik word meer die leuke kennis of zelfs vriend en ben niet iemand die je ‘alleen even inhuurt’ voor een dag.

Elise Rachelle Fotografie

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Mijn foto’s zijn puur, ongedwongen en liefdevol in een lichte stijl.

Elise Rachelle Fotografie ook erg goed met kinderen!

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Ik heb vorig jaar een bruiloft mogen fotograferen waarbij de ceremonie in de stal, tussen de koeien was. Dat vond ik echt zo gedurfd, persoonlijk en cool! Stinken deed het natuurlijk wel.. ;-)

Foto door Elise Rachelle Trouwfotografie

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Maak er een feestje van om nooit te vergeten!

Iedereen heeft een mening over hoe een bruiloft er uit zou moeten zien, maar het is jullie dag! Probeer dicht bij jezelf te blijven, want hoe mooi is het als de bruiloft daardoor nog extra persoonlijk wordt. Hou je niet van de tradities? Lekker niet doen. Vind je die wel belangrijk? Dan ook vooral wel doen! Geniet niet alleen van de dag, maar ook van alle voorbereidingen. Yes, ook als alles op een gegeven moment je neus uit komt (ex bruidsparen begrijpen dit, haha!). Maak er een feestje van om nooit te vergeten!

Trouwen in je eigen achtertuin - Elise Rachelle