Dennis Tetro-Tijsmans - Trouwvideograaf

Bedrijf
Videograaf Nederland
Contact
https://www.videograaf-nederland.nl/
Locatie
Westland en omstreken
 
0645554767
Branch
Videografie
 
info@videograaf-nederland.nl
Stijl
Documantaire
Interview met
Dennis Tetro-Tijsmans
Sinds
2008

Filmmaker Dennis Tetro-Tijsmans bruiloft videograaf heeft over 20 jaar ervaring op zak. Met de nieuwste en beste apparatuur maakt hij oa de mooiste trouwfilms. Voor een trouwfim met liefde gemaakt.

Dennis Tetro-Tijsmans Bruiloft Videograaf

Zelf getrouwd?

Ja

Wat betekent trouwen voor jou?

Een moment om elkaar te beloven tegen over de rest van de wereld dat je meer dan bijzonder voor elkaar bent. Een dag vol liefde en mensen die veel voor je betekenen.

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Can you feel the love tonight (Elton John)

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Toch alsnog een videograaf nemen. Zelf hebben we dit dus niet gedaan. Mijn fout ik ben erg kritisch geweest en wist niet wie ik moest kiezen. Mijn vrouw heeft het hier nog vaak over 😉

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

100% inzet, vrolijkheid en professionaliteit. En een film die je trots aan iedereen wil laten zien. Jullie trouwdag is de één van de belangrijkste dagen in jullie leven en duurt maar een dag. Wij zorgen er voor dat jullie deze dag keer op keer kunnen herbeleven.

een lach, een emotie en een wauw moment

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Communicatie is voor mij nummer 1. Want ik kan alleen kwaliteit garanderen als ik precies weet wat mijn bruidsparen willen/wensen. De verhalen die ik vertel zijn authentiek en echt. Met pure en oprechte emoties want dat is waar ik voor sta.

Mijn trouwfilms worden altijd gemaakt op basis van jullie eigen muziekkeuze. En ik verander niets aan jullie thema en kleuren!

Trouwen in het Westland - Trouwfilm van Dennis - Fotocredit trouwen met steef en suus

Klik Hier de trouwvideo te zien. Trouwen in het Westland

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Professioneel - Snel - Vakmanschap - Herbeleven - 20 jaar ervaring - Creatief - Passie - Communicatie - High end apparatuur In 6K (de hoogste kwaliteit op dit moment) gefilmd waardoor je film nog mooier is om te zien. Zeker als je al een 4K televisie hebt. Een film met liefde gemaakt en dat zie je!

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Ik heb er twee en dat zijn de geboortes van onze kids. Deze mooie momenten blijven bij mij voor de rest van mijn leven.

First comes love, then comes marriage, then comes baby in a baby carriage.... Wist je dat... Je Dennis ook kan inschakelen om je huwelijksaanzoek vast te leggen en hij ook prachtige New Born & Kids films kan maken...

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

De eerste herinnering zit in je hoofd dus zorg er voor dat alles voor je dag extra goed is geregeld. Kies voor eigen geuren, kleuren en smaken.

Kies voor eigen geuren, kleuren en smaken.

Voor nog meer prachtige trouwvideo's/ clips bekijk de website van Dennis. Ik raad aan om even een kop koffie te zetten en laat je meeslepen in de mooie wereld van trouwvideo's. Dank je wel Dennis voor je intervieuw