Cheers - Trouwvideo

Bedrijf
Cheers
Contact
http://www.cheersvideo.nl/
Locatie
Westland
 
Branch
Trouwvideo's
 
bart@cheersvideo.nl
Stijl
Filmisch Complicatie
Interview met
Bart Gardien
Sinds
2005, maar sinds 2012 bruidsvideo's

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een bewegende beeld miljoenen. Jullie eerste blik, het ja-woord, de openingsdans keer op keer terug bekijken. Begeleid met jullie favoriete muziek. Cheers Trouwvideo maakt het waar!

Bart Gardien

Zelf getrouwd?

Ja, met Tessa in 2012. We hebben twee kinderen: Bram (3 jaar) en Roos (1 jaar)

Wat​ ​betekent ​trouwen​ ​voor​ ​jou?

Trouwen betekent voor mij een bevestiging van onze liefde voor elkaar. De bruiloft zag ik als een cadeau naar onze vrienden en familie. Twee prachtige dagen, geweldig gegeten, gedronken en een super feest!

Cheers, Proost! Klik hier om te kijken

Wat​ ​is​ ​je ​ ​favoriete​ ​wedding/​ ​love​ ​song?

Natalie Cole- This will be

Wat​ ​zou​ ​je​ ​zelf​ ​willen​ ​veranderen​ ​van​ ​je​ ​eigen​ ​trouwdag?

Ik kan niets bedenken wat ik anders zou willen!

Wat​ ​kunnen​ bruidsparen​ ​van​ ​je verwachten?

Een video die hun dag weergeeft door mijn ogen.

Van de make-up tot de kus na het ja-woord wil ik vastleggen. Daarbij gaat het niet alleen om het bruidspaar, maar ook om de gasten. Het moet de dag weergeven zoals die was. De beelden die ik daarvoor kies moeten dat ondersteunen of zelfs iets mooier maken ;)

Wat​ ​kenmerkt​ ​je ​werkwijze?

De juiste enthousiasme

Wat mij kenmerkt is het snel kunnen leveren van kwalitatief goede bruiloft video's. Het creatief om kunnen gaan met situaties en de juiste enthousiasme hebben voor de bruiloft.

Met​ ​welke​ ​woorden​ ​omschrijf​ ​je​ ​je​ ​bedrijf/​ ​diensten?

Creativiteit - Vakmanschap - Enthousiastme

Is​ ​er​ ​een​ ​ onvergetelijk​ ​moment​ ​die​ ​je​ ​met​ ​ons​ ​wilt​ ​delen?

De mooiste momenten die ik koester is tijdens een vertoning. Ik zie de vertoning zelf bijna nooit omdat ik dan naar de gezichten van het bruidspaar kijk. Ik geniet van hun reacties. Als zij genieten dan weet ik dat ik goed werk heb geleverd. Daar kan geen applaus tegenop!

Een video zegt meer dan duizend woorden Klik hier om te kijken!

Welke​ ​tip​ ​wil​ ​je​ ​aanstaande​ ​bruidsparen​ ​meegeven?

Ga op gesprek

Ga op gesprek als je een beetje beeld heb van wat jullie verwachten. Als je voor een video wilt kiezen, dan is het belangrijk dat je de stijl kiest die je wilt. Wil je bijvoorbeeld; een lange video, of wil je de geluiden horen of enkel muziek eronder? Ben je uit die keuze? Ga dan op gesprek. Het is dan ook belangrijk dat het gevoel goed is.

Onze​ ​ervaring ​met Bart:

Hilde: Op de koffie bij Bart vertelde hij enthousiast over zijn bedrijf. Daarbij liet hij diverse video’s zien wat hij had gemaakt voor diverse bruidsparen. Het zijn vlotte en prettige films en geeft een goed beeld van de trouwdag. Goede muziek eronder, wat heel belangrijk is voor de beleving van de video. Ook heb je een keuze tussen zwart/wit of kleur. Daarin kan Bart je goed in adviseren. Bart is een vakman die ook erg prettig is in de omgang!

(Het werk van Cheers Bruidsvideografie kun je bekijken door op de link onder de foto's te klikken!)