Bruidsfotograaf - Martha Bruin

Bedrijf
Martha Bruin Fotografie
Contact
https://marthabruin.nl/
Locatie
Naaldwijk
 
06-39677972
Branch
Bruidsfotografie
 
info@marthabruin.n
Stijl
Puur en Ontspannen
Interview met
Martha
Sinds
2017

Het is dan eindelijk zover: Jullie gaan trouwen! Jullie steken maanden in de voorbereidingen van deze onvergetelijke dag! Je zult op die dag stralen in de mooiste kleren. Het is de dag van de meest exclusieve belofte die je ooit zult doen. Maar ook een dag van delen, genieten en vooral feesten samen met de mensen waarvan jullie houden. Veel keuzes zullen jullie tijdens de voorbereidingen maken; wat doen we wel en wat toch maar niet... Maar 1 ding staat als een paal boven water: Al die mooie momenten moeten worden gefotografeerd!

Martha Bruin Fotografie

Mijn passie is het vastleggen van emotie.

Zelf getrouwd?

Ja, al bijna 15 jaar

Wat betekent trouwen voor jou?

Beste maatjes zijn, met elkaar kunnen lachen, elkaar vertrouwen, in voor- en tegenspoed. Het is fantastisch om deze mooie belofte in het bijzijn van familie en vrienden aan elkaar te mogen doen.

Liefde door Martha Bruin

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Ik heb niet echt een favoriete song, ik houd van muziek en vind heel veel leuk.

Af en toe mag ik trouwdiensten begeleiden op de piano

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Het is voor ons bijna 15 jaar geleden en dus zijn er nu meer mogelijkheden. Maar onze dag was echt fantastisch!

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Een gezellige, creatieve fotograaf waarbij je helemaal jezelf mag zijn, juist als gefotografeerd worden eigenlijk je ding niet is.

Trouwen in het Westland door Martha Bruin

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Door te spelen met licht, vorm, kleur, structuur en verhoudingen leg ik de focus op jullie mooiste momenten.

Na het eerste mailcontact volgt er een gezellig kennismakingsgesprek. Dan leg ik mijn werkwijze uit zodat het bruidspaar weet wat het van mij kan verwachten. Ik geef tips, we bekijken demo-albums en het bruidspaar krijgt een leuke brochure mee naar huis met daarin alle benodigde info en inspiratie betreffende, fotolocaties, tips, weetjes en leveranciers van leuke gadgets.

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Puur - Ontspannen - Relax - Spontaan - Meedenken - Kinderen - Genieten Ik houd ervan om een ontspannen sfeer te laten ontstaan zodat een ieder zich op zijn gemak voelt. Zo ontstaan de spontane situaties die de werkelijke emotie van het moment tot uiting brengen. Ook al vind je het spannend, je mag zijn wie je bent. En dat wil ik vastleggen. Als jij jezelf kunt zijn, maak ik het perfecte plaatje!

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Er zijn zoveel momenten in een leven die het verdienen om op terug te kijken!

Er zijn vaak momenten waarbij ik ook met vochtige ogen achter mijn camera sta. Een persoonlijke belofte vind ik erg mooi, voor het bruidspaar, maar ook voor de familie en vrienden die daar getuigen van zijn. Als je op zo'n moment om je heen kijkt zie je heel wat traantjes (die we dan weer vastleggen natuurlijk:-))

enter image description here

Welke tip(s) wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Niks moet

Er is ontzettend veel info te vinden op internet voor de indeling en aankleding van jullie trouwdag. Maar blijf bij dicht jezelf. Wat past bij jullie? Wat is jullie stijl? Niks moet en plan de dag niet te vol:-).

Dans, lach, geniet! door Martha Bruin