Bianca Vreugdenhil - Bloemstylist

Bedrijf
Bruidsstylist Bianca Vreugdenhil
Contact
http://www.bloemstylistbiancavreugdenhil.nl/
Locatie
Naaldwijk
 
0620808300
Branch
Bloemist
 
vreugdenhilbianca@gmail.com
Stijl
Romantisch met een tikje modern
Interview met
Bianca Vreugdenhil
Sinds
2015

Mijn passie is mooi, geschikt bloemwerk te maken voor alle gelegenheden. Ik heb geen voorraad en koop alles vers in! Daardoor heeft u een gegarandeerd vers product. Ik maak alles op maat, ingaand op uw wensen. Ik probeer altijd net even anders te zijn in mijn bloemwerk.

Bloemstylist Bianca Vreugdenhil

de vertaling van de bloemen zijn jullie emotie

Zelf getrouwd?

Ja zeker, sinds 1999. Ik was zelf onze weddingplanner en verzorgde voor onze bruiloft zelf de bloemen.

Wat betekent trouwen voor jou?

Samen de mooie maar ook de moeilijke tijden beleven. Samen de kinderen zien opgroeien en genieten van de kleine dingen.

Wat is je favoriete wedding/ love song?

Christina Perri “A thousand years”

Wat zou je zelf willen veranderen van je eigen trouwdag?

Ik kan niets verzinnen, het was geweldig!

Wat kunnen bruidsparen van je verwachten?

Kwaliteit. Mooie, verse bloemen speciaal voor jullie uitgezocht. In een persoonlijk gesprek denk ik graag mee over de bloemrijke invulling van jullie mooiste dag. Of dat nu om een bescheiden bruidsboeket gaat of om veel en uitbundig bloemwerk, er is heel veel mogelijk.

Fris Romantisch Modern

Wat kenmerkt jouw werkwijze?

Ik neem uitgebreid de tijd voor ons gesprek, zo weet ik wat jullie wensen zijnen wat bij jullie past. Voor trouwwerk ga ik bij de mensen langs, dat is vertrouwd. Of bij mij, de Bloemstylist, thuis mag natuurlijk ook. De inkoop wordt gedaan via de veiling, bloemenhandel en direct via kwekers in de buurt, zo zijn de bloemen altijd vers ingekocht voor uw op maat gemaakte bloemwerk. Ik probeer altijd net iets anders te zijn dan een ander. Met bloemen werken is mijn passie en dat ziet u terug in mijn bloemwerk. Ik reageer altijd snel op berichtjes, vooral via whatsapp werk ik graag. Ik vind het fijn om de lijntjes kort te houden zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.

het hoeft soms niet veel te zijn

Met welke woorden omschrijf je je bedrijf/ diensten?

Persoonlijk bloemwerk voor een gewone prijs, altijd vers, aandacht voor de klant. Misschien kunnen de recensies op mijn website u iets meer vertellen: www.bloemstylistbiancavreugdenhil.nl

Bloemwerk door Bianca Vreugdenhil

Is er een onvergetelijk moment die je met ons wilt delen?

Een bruiloft waarbij ik zelf mocht komen, de bloemen die s’middags in de kerk stonden heb ik op het avond feest neergezet. S’avonds was als verrassing de feestzaal geweldig aangekleed waarbij de bloemen prachtig overkwamen. Van de bloemen in de buisjes in de trouwzaal maakte ik het “weggooi” boeket wat superleuk was om te zien.

Welke tip wil je aanstaande bruidsparen meegeven?

Zoek een bloemist waarmee je het beste gevoel hebt, de klik is heel belangrijk. Het is jullie dag en de vertaling van de bloemen zijn jullie emotie. Dit moet kloppen. En bedenk ook waar en welke bloemen je wilt, het hoeft soms niet veel te zijn maar een vaasje met 2 bloemetjes kan zo’n verschil maken! Kijk thuis maar eens, een kale tafel of met een bloemetje erop.